Kralingen Masters / Marathon Rotterdam 24 oktober 2021

Kick-off Marathontraining: zondag 25 juli 2021 -

Deze speciale groep lopers wordt in een intensieve trainingsperiode van 14 weken, onder professionele begeleiding, volledig klaargestoomd om hun droom, het lopen van een marathon, te verwezenlijken. Het is een speciale marathon trainingsgroep, genaamd Kralingen Masters. Lopers die de ambitie hebben om een marathon te gaan lopen, ervaren het samen trainen en toewerken naar zo’n bijzonder event als enorm motiverend. Al met al is het een intensief trainingstraject. Het programma neemt in totaal 14 weken in beslag, met wekelijks minimaal 3 trainingssessies. Dat is vrij veeleisend - derhalve moet je ontzettend gemotiveerd én gedisciplineerd zijn om dit te kunnen doen.

De trainers van Loopschool Kralingen hebben zelf meerdere marathons gelopen en weten precies wat lopers meemaken. “Het lopen van een marathon staat voor velen op hun ‘bucketlist’. Een geweldige uitdaging die uiteindelijk leidt tot een waanzinnige ontlading als je na die 42195 meter over de finishlijn loopt. Iedere deelnemer heeft zijn eigen doel. Van een persoonlijk record lopen tot het ‘gewoon’ uitlopen. Wat het doel ook is, het lopen van een marathon is een prestatie van formaat. Daar mag je ontzettend trots op zijn, welke tijd je ook loopt.

Trainingsdagen:

Dinsdagavond 19 uur 
Donderdagavond 19 uur 
Zondagochtend 9.00 uur ( Vanaf zondag 25 juli 2021 starten we met de lange duurlopen)

Om te kunnen instromen in onze marathongroep dien je voor half juli een 21 km duurloop in de benen te hebben binnen de tijd van 2.15 uur!
De snelheid van de tempogroepen op zondag, ligt gemiddeld tussen de 9,2 km/u en 11 km/u.
25 juli 2021 starten wij met het marathonschema van 14 weken.
Streeftijden van onze lopers: finishen tussen: 3:30 en 4:45 uur!
Uiteraard kun je al eerder dan juli in onze marathongroep terecht.
De marathongroep traint het hele jaar door.

Interesse om je in een loopgroep voor te bereiden op de marathon van Rotterdam 2021? 

Stuur ons een mailtje; info@loopschoolkralingen.nl