Hardlopen voor groepen (bedrijven/ organisaties)

Het Nederlandse bedrijfsleven hecht steeds meer waarde aan fitte medewerkers. Voldoende sport en beweging speelt een grote rol om fit te worden en te blijven. Sportende medewerkers zijn minder vaak ziek en wanneer dit onverhoopt toch gebeurt, zijn ze korter uit "de running". 
Bovendien is een sportende medewerker productiever en kan beter omgaan met stress.

Voordelen voor het bedrijfsleven

Teambuilding
Via sport komen mensen gemakkelijk met elkaar in contact. Door de hele organisatie heen, van hoog tot laag en binnen verschillende afdelingen is sport aantrekkelijk om te kijken, beleven of zelf te doen. Een bedrijfssportprogramma zorgt voor netwerken en onderlinge relaties buiten het gewone werkveld om en het helpt ‘eigen’ gewoonten ontwikkelen; het geeft het bedrijf een unieke identiteit.

Energie
Medewerkers moeten niet alleen mentaal en emotioneel in topvorm zijn, maar ook fysiek. Het bewust managen van energie leidt ertoe dat mensen efficiënter en effectiever werken en daardoor productiever zijn. Lichamelijke activiteit heeft een positief effect op de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers.

Associatie
Om de beste werknemers aan te trekken en te behouden is het van belang een aantrekkelijke werkgever te zijn. Bij goed werkgeverschap draait het niet alleen om arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling, maar ook om werktevredenheid: werksfeer en cultuur. Sport draagt hieraan bij en een bedrijfssportprogramma maakt jou als werkgever intern zichtbaar.

Mobiliteit & Vitaliteit
Elke organisatie heeft te maken met vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt en gezondheidsproblematiek (zoals obesitas en veel zittend werk). Daarom is het belangrijk te werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Duurzame inzetbaarheid vraagt van werkgever én werknemer aandacht voor zaken als vitaliteit, mobiliteit en ziekteverzuim.

Wij bieden bedrijven een compleet hardloopprogramma of clinic op maat. De trainingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken van jouw locatie. Locatie van het bedrijf kan eventueel ook het vertrekpunt worden.

Is dit iets voor jouw bedrijf of organisatie stuur ons een berichtje en wij nemen graag contact met je op.
info@loopschoolkralingen.nl