Over ons

Loopschool Kralingen is een samenwerking van gedreven gediplomeerde hardlooptrainers, ervaren marathonlopers en deskundige (sport)fysiotherapeuten, die hardloopcursussen/clinics en trainingen op maat verzorgen. Voor iedere doelgroep is er een apart programma. Denk aan beginnende lopers, hardlopers met enige loopervaring, gevorderden/ marathonners en specifieke doelgroepen.

Loopschool Kralingen is een initiatief van Sheila en Annelies (Fysiotherapeut ). Het lopen werd Sheila met de paplepel reeds ingegeven en als achtjarige draafde ze al lekker mee bij PAC en raakte ze verslingerd aan de loopsport - een passie die niet meer weg te denken is uit haar leven. Maar misschien nog meer dan dat zit het enthousiasme in het willen delen, het aanmoedigen en betrekken van mensen - gewoon mensen zoals jij en ik - bij deze prachtige sport. Of er nu een damesteam over de eindstreep moet bij de Roparun, of er persoonlijke overwinningen gehaald moeten worden tijdens de jaarlijkse Ladiesrun (Businessteams van Sheila haalden ieder jaar opnieuw het podium!), of je simpelweg pret wil maken met vrienden of vriendinnen, of een zetje in de richting zoekt om voor jezelf iets moois neer te zetten - het inspireren en motiveren van mensen - om zich aan te sluiten bij de groeiende ‘lopersclan’, was de belangrijkste drijfveer voor Sheila om deze bijzondere Loopschool op te zetten.

Bij Loopschool Kralingen ‘leren’ deelnemers (opnieuw?) hardlopen onder deskundige begeleiding en staat de loper centraal. Het gaat er om dat wij de wensen van iedere loper op een professionele manier kunnen verwezenlijken. We zijn daarin helder, realistisch en open naar de deelnemers.

Loopschool Kralingen geeft op een verantwoorde manier beginners en gevorderden cursussen hardlopen, in en om het Kralingse Bos. Desgewenst bereiden we lopers voor op bepaalde prestatielopen en wedstrijden. Ook geven wij op maat adviezen en trainingsmogelijkheden voor de gevorderde hardlopers om een vooraf bepaalde doelstelling te behalen, bijvoorbeeld een nieuw PR of wellicht het realiseren van een langere afstand.

Maar ook voor degenen die wat minder loopervaring hebben of niet prestatiegericht willen hardlopen, zijn er vele trainingsmogelijkheden.

Loopschool Kralingen laat je niet alleen beter hardlopen, maar laat je ook voelen dat hardlopen leuk, gezellig en ontspannend kan zijn.

Enthousiast geworden? Of wil je meer informatie?
Stuur een berichtje naar:info@loopschoolkralingen.nl